Despre noi

“Nu știm cum va fi peste 60 de ani, dar un lucru e sigur: acoperișul BILKA – tot ca acum va arăta!”

Distribuitor SCI ROOF SYSTEM

SCI ROOF SYSTEM

A fost infiintata in anul 2013, avand ca domeniu prinipal de activitate vanzarea si distributia de tigla metalica, aceesorii din tigla metalica si sisteme pluviale din otel.

Activitatea se focalizeaza in principal pe vanzarea de tigla metalica BILKA, Gerard, NOVATIK precum si ferestre de mansarda FAKRO si ROTO.

In prezent SCI ROOF SYSTEM isi desfasoara activitatea in judetul Olt, avand ca punct de lucru showroom-ul din Slatina situat in Strada Pitesti, Nr. 163.

BILKA, liderul pieței de acoperișuri, este o companie specializată în producția de sisteme complete pentru acoperișuri, țiglă metalică, sistem pluvial și accesorii pentru acoperis, pentru construcții rezidențiale, dar și table cutate pentru construcții industriale.

În 13 ani de activitate BILKA a acoperit peste 337.000 de case. 1 din 4 acoperișuri comercializate în România este marca BILKA.

Fabrica BILKA este situată în Brașov și a fost înființată în 2007. În prezent, halele de producție și depozitare acoperă o suprafață de 140.000 mp, ajungând să fie cea mai mare fabrică de sisteme pentru acoperiș din Europa de Est.

Liniile de producţie sunt complet automatizate, bazându-se pe cele mai noi tehnologii existente la nivel mondial.

Performanțele BILKA se datorează atenției acordate dezvoltării serviciilor și produselor și faptului că personalul și sistemul automatizat lucrează în simbioză pentru garantarea continuă și omogenă a unui produs de calitate.

Producția
Este orientată în funcție de comenzi, de aceea, lungimea panourilor se execută în funcție de necesitățile clientului, astfel încât pierderile de material să fie minime.

Garanția
Calitatea produsului final depinde în primul rând de materialele folosite, astfel trebuie acordată atenție maximă alegerii acestora. Sistemele de acoperiș și tabla cutată cu suprafața poliesterică, se acordă 10 ani de garanție pentru caracteristicile de culoare și coroziune.

Această perioadă este garantată și de combinatele producătoare de materie primă.